Mijn naam is Sanne Tamminga. Samen met mijn vriend Stefan en dochtertje Elin woon ik in Eelderwolde. Sinds oktober 2017 gaat Elin twee keer per week naar de Puppies en daar heeft ze het erg naar haar zin! Dit dankzij de professionele, zorgzame en betrokken medewerkers.
Toen ik de oproep van de Oudercommissie zag waarin zij nieuwe leden zochten, besloot ik mij aan te melden om op deze manier iets terug te kunnen doen. Ik denk dat het goed is om ervaringen van ouders van verschillende groepen met elkaar te kunnen delen, om zo een zo’n goed mogelijke opvang te creëren voor onze kinderen.
Naast de heerlijke momenten met mijn gezin heb ik nog een aantal sportieve hobby’s. Ik houd van hardlopen, ook in wedstrijdverband, maar heb daarin nu wat gas terug genomen. Net als het wielrennen wat ik veel gedaan heb. Ook kan ik genieten van een wandeling of paardrijden, maar stilzitten is in elk geval niet voor mij weggelegd. Ik ben groot fan van Italië; het landschap, de taal, de cultuur, de mensen en natuurlijk het heerlijke eten! Ik houd van gezelligheid en dat is gelukkig ook bij de Blokkendoos te vinden.

Als ouders verbeterpunten hebben richting de Blokkendoos en dit zelf niet rechtstreeks willen of kunnen aangeven, hoop ik dat zij ons weten te vinden. Zo kunnen wij met elkaar de prettige sfeer waarborgen en de kwaliteit van de opvang hoog houden!